Investeren in vastgoed

INVESTEREN IN
VASTGOED

Wij investeren in het beste vastgoed op de beste locatie en werken daarbij nauw samen met de topmerken binnen marketing en merkontwikkeling. Onze huidige investeringen bevinden zich in Venetië (Italië), Opatija (Kroatië), St. Moritz (Zwitserland) en Ljubljana (Slovenië).

Venetië (Italië)

In het hart van Venetië, op slechts een steenworp afstand van het San Marcoplein, ligt een jachthaven, een van de weinige delen van Venetië die nog bebouwbaar zijn. Onze missie is om in een van de mooiste steden ter wereld een luxeresort en jachthaven – Venica Marina Resort – te bouwen.

Sealeven (Opatija-Ićići, Kroatië)

Residentie Sealeven bestaat uit prachtig ontworpen gebouwen die een rij vormen en perfect gepositioneerd zijn om een onbelemmerd zicht op de Kvarner baai te bieden. Residentie Sealeven vastgoed en haar verhuurservice genereert regelmatig terugkerende inkomsten door elk eigendom als inventaris van het hotel te verhuren. De verhuurservice wordt beheerd door Bevanda en stelt eigenaars door deze opzet in staat om regelmatig extra inkomen te genereren. Het toegewijde personeel van de residentie zorgt voor het volledige beheer van uw eigendom, wat garant staat voor zorgeloos eigenaarschap. De Sealeven residentie combineert de gezelligheid van thuis met het comfort van een hotel van wereldklasse. Bewoners hebben toegang tot de lobby, 24-uur conciërge en een bewakingsdienst. Daarbovenop kunnen bewoners genieten van faciliteiten zoals een privaat zwembad en zwembadzone en een gebied met aangelegde tuinen.

St. Moritz (Zwitserland)

In het luxueuze Zwitserse skigebied St. Moritz staat een leegstaand hotel dat volgend jaar nieuw leven wordt ingeblazen. Onze gasten zullen kunnen genieten van alle glamour, sport en natuur van het mooie dorp dat zich 1.856 meter boven zeeniveau bevindt.
Onze portfolio omvat ook kantoren in Ljubljana, de Arboretum Golfbaan, het Bežigrad Stadium, bouwgrond voor een logistiek centrum voor levensmiddelen, en het handelscentrum in Ljubljana, Slovenië.

Arboretum Golfbaan

De Arboretum Golfbaan bevindt zich te midden van ongerepte natuur, op de rand van de beroemde Arboretum Botanische Tuin in het stadje Volčji Potok. Het ligt ongeveer 8 km van de snelweg en 15 km van de luchthaven van Ljubljana. De golfbaan is een van de drie best onderhouden en meest bezochte golfbanen in de regio en telt een groot aantal Sloveens clubspelers. In de laatste jaren heeft de golfbaan talrijke lokale en internationale toernooien gehouden, naast het organiseren van veel zakelijke evenementen, huwelijken en verjaardagsfeesten. De golfbaan wordt volledig vernieuwd tegen 2024 en zal alles bieden wat de moderne golfer nodig heeft, zowel wat betreft golf en extra voorzieningen. De baan zal opvallen door een pittoresk hoofdgebouw dat comfort biedt voor golfers en andere bezoekers. Voor het sociale aspect en het organiseren van zakelijke meetings en seminars, worden club- en zakelijke ruimtes gecreëerd, en veel sociale bijeenkomsten zullen plaatsvinden op de trainingsgreens in de schaduw van dennenbomen. Een modern restaurant, fitnesscentrum en spa zullen in het clubgebouw beschikbaar zijn. Naast het hoofdgebouw zullen ook een nieuw trainingscomplex en driving range deel uitmaken van de golfbaan. Dit alles zal voldoende te bieden hebben aan zowel ervaren golfers en aan zij die voor het eerst komen golfen.

Tiskarna handelscentrum Ljubljana

Dit project is een renovatie van een oude drukkerij in Ljubljana. Het gebouw zal een kelder van 4.606 m2 bevatten met 133 parkeerplaatsen voor voertuigen, 104 opstalplaatsen voor fietsen, een receptie, een koffiezaak en de technische ruimten. Op de benedenverdieping worden de fitness en kantoren verspreid over 4.909 m2. De ruimte zal bovendien beschikken over een mezzanine van 1.815 m2 die ook een fitness en kantoorruimte zal bevatten. De bouwwerken zullen in maart 2023 voltooid te zijn.

Contact