Liefdadigheid & milieu

ecology (2)

Liefdadigheid & milieu

Compassie voor de medemens en omgeving. Diegenen helpen die een extra zetje nodig hebben. Nobele acties die een betere toekomst brengen voor alles wat ons omringt. Dit is ons leidende principe.

Sociaal arme gezinnen helpen hun dagelijks leven te verbeteren

Rdeča Žoga is een non-profit , niet-gouvernementele liefdadigheidsorganisatie met als missie het bieden van sociale zekerheid, sport- en cultuureducatie aan kinderen in heel Slovenië.

Family Pečečnik

Om de kwaliteit van de Sloveense sport en de materiële positie van jonge sporters en sporters met een handicap te verbeteren, werd de Rdeča Žoga opgericht door de familie Pečečnik in 2009. Met financiële hulp hebben we geholpen het dagelijks leven van veel Sloveense gezinnen en kinderen te verbeteren.

Liefdadigheids golftoernooi

Een belangrijk liefdadigheidsevenement van organisatie Rdeča Žoga waar Joc Pečečnik, een zakenman en medeoprichter van Rdeča Žoga én Anže Kopitar, een topsporter, elk jaar hun krachten bundelen. Door items van beroemde Sloveense en buitenlandse atleten te veilen en door donaties van succesvolle Sloveense bedrijven te verzamelen, is het totale bedrag aan ingezamelde fondsen met de golftoernooien meer dan een half miljoen euro.

Neem contact op